You are currently viewing Daniel Blaga, critic la adresa declarațiilor președintelui PNL Târgoviște: și-a dat cu adevărat „arama pe față”

Daniel Blaga, critic la adresa declarațiilor președintelui PNL Târgoviște: și-a dat cu adevărat „arama pe față”

Critici dure ale deputatului Daniel Blaga, la adresa foștilor colegi de coaliție, liberalii. USR-istul se daclară uimit de nonșalanța cu care președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu „și-a dat arama pe față”, în ultima conferință de presă, afirmând că alianța cu PSD este „cel mai bun lucru”

Cuvintele acestea n-ar trebui uitate niciodată. Pentru că dincolo de „scăpăm România de PSD” din campania electorală, una dintre marile minciuni spuse de liberali, adevărul e simplu: atâta timp cât e vorba despre „ciolan”, valorile sau promisiunile față de comunitate nu valorează nici cei 50 de bani, valoarea actualului guvern PSDNL.

Firește, n-ar fi vorba despre o declarație politică al actualului PNL fără perseverența în delir. Din punctul lor public de vedere, România traversează unul dintre cele mai bune momente din istorie. Pentru ei, inflația galopantă nu-i o problemă. Faptul că ne împrumutăm la cea mai mare dobândă din U.E. nici atât. Nu mai vorbim nici despre creșterile de preț, de la alimente la pompă și mai apoi la facturile de întreținere. Criza economică? Criza energetică? Creșteri aberante de taxe și încercarea îngropării sectorului privat? Inexistente, dacă ar fi să-i ascultăm pe ei. Să nu uităm ziua de azi. N-avem voie să o facem, pentru anii care vin. Pentru că cei care nu-și cunosc istoria sunt condamnați să o repete”, subliniază deputatul dâmbovițean, într-o postare.

AUTOR: F.S.