You are currently viewing Noi locuri de parcare disponibile, în centrul municipiului Târgoviște

Noi locuri de parcare disponibile, în centrul municipiului Târgoviște

Asigurarea locurilor de parcare necesare târgoviștenilor reprezintă o prioritate pentru adminsitrația locală. Edilul municipiului, Cristian Stan, a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă că Primăria și Consiliul Județean Dâmbovița vor colabora pentru construirea unei parcări pe mai multe niveluri, în centrul orașului. Aceste locuri noi se vor adauga celor aproape o mie create de administrațiua târgovișteană, în ultimii ani, și asta fără a se diminua spațiile verzi din oraș, după cum mai subliniază edilul.

Împreună cu domnul președinte al Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, vom derula un proiect pentru o parcare mare, în centrul municipiului Târgoviște, pe mai multe nivele, de natură să răspundă necesităților importante din zona centrală a municipiului Târgoviște”, a precizat edilul târgoviștean, în conferința de presă susținută în această dimineață.

Până la construirea acelei parcări, Cristian Stan a mai precizat că s-au găsit soluții și pentru șoferii care nu vor mai putea parca pe Bulevard, după finalizarea lucrărilor acest lucru urmând a fi interzis. Astfel, primăria a încheiat un protocol cu supermarketul din spatele blocurilor H, din centrul orașului, prin care centrul comercial și-a dat acordul pentru utilizarea parcării și de către persoanele care nu opresc pentru cumpărături.

”Am ajuns la un acord cu supermarketul, astfel încât parțial parcarea de acolo să poată fi folosită de către târgovișteni, chiar dacă nu merg la cumpărături. Se va face acolo și un acces de pe strada din spatele blocurilor H, acum se lucrează la el”, a anunțat primarul municipiului.

AUTOR: F.S