You are currently viewing Polițiștii din Dâmbovița s-au autosesizat, după ce un șofer de tir arăta într-o benzinărie cum în loc de motorină ieșea aer din pompă

Polițiștii din Dâmbovița s-au autosesizat, după ce un șofer de tir arăta într-o benzinărie cum în loc de motorină ieșea aer din pompă

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Dâmbovița s-a autosesizat după ce un șofer de tir a postat pe Facebook cum din pompa unei benzinării de lângă Găești ieșea aer, în loc de motorină. Mai mult decât atât, la final, pompa arăta că a înregistrat o cantitate de peste 400 litri, potrivit înregistrării făcute de șofer.

Vii la pompă să alimentezi şi uite, ia să vedem, înregistrează? Ia uitaţi! Ia ziceţi, băi fraţilor, veniţi şi alimentaţi. Furt pe faţă! Cică am băgat 300 de litri de aer. După ce că e 9 lei motorina, am primit aer”, a spus bărbatul în înregistrarea postată.

În timpul filmării, a venit și un echipaj de poliție, iar apoi IPJ Dâmbovița a anunțat că Serviciul de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Dâmbovița s-a autosesizat în acest caz.

AUTOR: F.S.