You are currently viewing Trei noi parcări vor deservi în curând șoferii din municipiul Târgoviște

Trei noi parcări vor deservi în curând șoferii din municipiul Târgoviște

Începe implementarea unui proiect important, pentru șoferii care locuiesc în municipiul Târgoviște. Trei noi parcări vor fi create de adminstrația locală, pe amplasamentul unor foste puncte termice dezafectate. Unul dintre obiective, cel mai mare, este deja în lucru, pe strada Diaconul Coresi, în microraionul numărul 4, acolo unde primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, alături de viceprimarii, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, și city manager-ul Gabriel Boriga, a susținut o conferință de presă, în această dimineață.

„Aici discutăm despre un proiect mai amplu, pentru că proiectul cuprinde atât investiția de aici, de pe Diaconu Coresi, cât și investiția de pe Virgil Drăghiceanu, la fel o parcare, și investiția de pe Victor Marinoiu, din centrul municipiului Târgoviște. Deci se vor crea trei parcări, undeva la 150, 160 de locuri noi de parcare. Mare parte din parcări se construiește pe locația unor foste puncte termice, adevărate focare de infecție, pe care aici le-am desființat total și mai avem câteva asemenea probleme pe care urmează să le rezolvăm în perioada următoare. Ca exemplu aș menționa punctul termic de pe strada Pandurilor, din microraionul nr 12, care de asemenea va fi transformat în parcare, sper ca anul acesta să reușim să începem lucrările și acolo, și mai avem punctul termic din micro 8 care, de asemenea, va fii desființat, acolo urmând să realizăm un loc de joacă”, a precizat Cristian Stan.

Edilul a adăugat că este vorba despre o campanie pe care o realizează Primăria Municipiului Târgoviște, de regenerare urbană în aceste zone, care pe lângă rol estetic, are și rol practic.

AUTOR