You are currently viewing Județul Dâmbovița a trimis la Ministerul Agriculturii deconturile în vederea efectuării plăților prin programul TOMATA

Județul Dâmbovița a trimis la Ministerul Agriculturii deconturile în vederea efectuării plăților prin programul TOMATA

După ce primele sume au plecat, pe 4 şi 5 august, spre beneficiarii programului ”Tomata” din judeţele Arad, Bacău, Mehedinţi şi Călăraşi, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că a primit de la alte 10 județe deconturi în vederea efectuării plăților pentru beneficiari. Printre acestea se numără și județul Dâmbovița.

Față de săptămâna trecută, numărul cererilor transmise pentru decontare a crescut considerabil, se arată în comunicatul MADR, astfel că, s-au primit cereri pentru 4.388 de beneficiari, în valoare de 66.256.920 milioane lei.

Cele 10 județe care au trimis deconturile la MADR în vederea efectuării plăților sunt: ALBA, ARGES, CONSTANTA, DAMBOVITA, GALATI, MURES, NEAMT, VALCEA, VRANCEA, ILFOV.

Ministrul Petre DAEA subliniază că „situația plăților este dinamică, iar pe măsură ce se vor primi dosarele aferente celorlalte județe, MADR va achita cererile de plată și pentru restul legumicultorilor înscriși în Program”.

AUTOR: F.S.