You are currently viewing Marcel Ciolacu: în momente de grea încercare pentru societate, Biserica rămâne un important sprijin pentru poporul român

Marcel Ciolacu: în momente de grea încercare pentru societate, Biserica rămâne un important sprijin pentru poporul român

Mii de creștini au fost prezenți, astăzi, la Târgoviște, la Sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon. La slujba Liturghiei, desfășurată lângă Catedrala Mitropolitană din Târgoviște, au fost prezenți, alături de autoritățile județene si locale, și membri ai Guvernului: președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, ministrul Agriculturii, Petrea Daea, ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, președintele Administrației Fondului pentru Mediu, Laurențiu Neculaescu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, și secretarul de stat în Ministerul Educației, Sorin Ion.

Marcel Ciolacu s-a declarat incântat de momentele unice petrecute la Târgoviște, de numărul participanților, dar și de constanța cu care Biserica se dovedește un sprijin al românilor, indiferent de vremuri.

Am avut onoarea de a participa astăzi la marea sărbătoare a Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului și Mitropolit al Țării Românești, primul sfânt canonizat pe pământ românesc.

Sfânta Liturghie Solemnă, condusă de Înaltpreasfinția Sa Părintele Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, a reunit mii de credincioși, demonstrând încă o dată că, în momente de grea încercare pentru societate, Biserica este și rămâne un important sprijin pentru poporul român.

Le mulțumesc tuturor dâmbovițenilor, înalților prelați și în special Înaltpreasfinției Sale Părintele Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, primarului Municipiul Târgoviște Daniel Cristian Stan, precum și colegului meu Corneliu Stefan pentru momentele unice la care am participat”, transmite Marcel Ciolacu, după vizita efectuată, astăzi, la Târgoviște.

AUTOR: F.S.