You are currently viewing Sorana Cîrstea, afectată de Covid-19: „are un impact masiv asupra sănătății mele”
Attitude de Sorana Cirstea ( Roumanie ) lors du 4ème tour simples Dames des Internationaux de France à Roland Garros, à Paris, France, le 5 juin 2021. © Federico Pestellini/Panoramic/Bestimage Women's singles third round tennis match on Day 7 of The Roland Garros 2021 French Open tennis tournament in Paris, France, on June 5, 2021

Sorana Cîrstea, afectată de Covid-19: „are un impact masiv asupra sănătății mele”

Sorana Cîrstea a anunţat că a fost testată pentru prima oară pozitiv cu Covid-19, la doar câteva zile după ce a fost nevoită să se retragă de la turneul de la Toronto. Jucătoarea din Târgoviște, care ocupă locul 38 WTA, a anunțat că a fost destul de puternic „lovită” de virus și că face eforturi pentru a reveni la forma sa optimă.

„Recent am fost testată pozitiv pentru prima dată cu Covid-19, şi a avut un impact mare asupra sănătăţii mele. Muncesc din greu pentru a reveni la cel mai bun nivel al meu. Sunt lucruri în viaţă pe care nu le poţi controla, dar ceea ce poţi controla este atitudinea ta cu privire la ele. Este un proces de zi cu zi şi singurul lucru pe care ar trebui să ne focusăm este să fim mai buni decât ieri”, a fost mesajul transmis de Sorana Cîrstea, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.