You are currently viewing Nostalgicii muzicii de odinioară sunt invitați, de astăzi, până duminică, la Armonia Disco & Retro Party

Nostalgicii muzicii de odinioară sunt invitați, de astăzi, până duminică, la Armonia Disco & Retro Party

Ți-e dor de muzica de odinioara? De petrecerile care te țineau în priză, până dimineața? Atunci, cu siguranță, trebuie să-ți iei pantofii de dans în picioare și să participi la ARMONIA Disco & Retro Part, care va avea loc, timp de trei seri, la Târgoviște.

In perioada 12-14 august Nana, Geo Da Silva, Sweet Kiss, No Mercy, Vali Barbulescu, Mirror DJs, Armonia DJs, Body&Soul si multi alti DJs renumiti te invita la o editie de poveste a evenimentului ale cărui principale ingrediente sunt nostalgia, atmosfera incendiară și muzică disco.

Aceeasi muzica minunata a anilor ’90 – ’00, aceeasi atmosfera de vis, astăzi, mâine și poimâine, în incinta Complexului Turistic de Natație Târgoviște.

Accesul la eveniment se face pe bază de bilet de  1 zi – 70 lei sau abonament pentru 3 zile – 150 lei. Abonamentele se achiziționează în avans, online, aici, sau direct de la intrarea în locație. Pentru minorii sub 16 ani, accesul este gratuit daca sunt insotiti de un adult.

Conceptul ARMONIA disco & retro este organizat de peste 5 ani în orașul Sibiu si Cluj de Asociația Viitorul Muzical, un organizator cu o experiență de 17 ani în domeniul muzical și peste 1 milion de spectatori prezenți în cadrul tuturor evenimentelor organizate până acum. De la evenimente cu zeci de mii de spectatori precum Media Music Awards, Sibiu Music Fest, Obor Fest, până la evenimente cu mii spectatori precum, ARMONIA disco & retro Sibiu, Festivalul Familiei, HAYDEN, Reuniunea trupelor, Șlagărele României și multe altele, organizatorul sibian vine la Târgoviște cu o experiență și un portofoliu care cu siguranță își vor pune amprenta pe calitatea și magnitudinea evenimentului ARMONIA disco & retro Târgoviște.

AUTOR: F.S.