You are currently viewing În această dimineață, debutează „Zilele Orașului Răcari”

În această dimineață, debutează „Zilele Orașului Răcari”

În această dimineață, debutează „Zilele Orașului Răcari”. Manifestările, pregătite de administrația locală, sunt atipice în peisajul dâmbovițean, nu conțin petreceri și concerte, ci activități sportive și de recunoaștere a membrilor merituoși ai comunității. Evenimentele sunt structurate pe două zile, prima a festivităților de premiere și a doua a concursurilor.

Primarul, Marius Caravețeanu, anunță că astăzi, începând cu ora 9.00, pe Stadionul Orășenesc Răcari, va avea loc o festivitate de premiere pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, iar apoi pentru educatoarea anului, învăţătorul anului, profesorul anului, polițistul anului, pompierul anului, jandarmul anului, cei mai buni elevi din cadrul Liceului Răcari și gospodarii anului.

Mâine, 14 august 2022, de la aceeași ora, cei mici sunt invitați la desene pe asfalt, iar adulții la concursul de skandenberg „Înfruntarea bratelor de fier” și la cupa „Niculae Dumitru” la fotbal.

Pentru ca transportul până la locul de desfășurare al activităților să nu fie o problemă pentru nimeni, primarul orașului, Marius Caravețeanu, anunță că le pune la dispoziție celor interesați un microbuz.

„Plecarea se va desfășura după următorul program:
▶️ 8:00 Stănesti – magazin centru
▶️ 8:00 Săbiești – magazin Buia
▶️ 8:15 Colacu – dispensar
▶️ 8:15 Ghimpați – magazin Adrian

Cursa de întoarcere este asigurată la finalul evenimentului”, precizează Marius Caravețeanu.

AUTOR: F.S.