You are currently viewing UVT i-a decernat, ieri, titlul Honoris Causa profesorului universitar Ion Cucui

UVT i-a decernat, ieri, titlul Honoris Causa profesorului universitar Ion Cucui

Moment festiv, ieri, la Universitatea Valahia din Târgoviște. Fostul rector al UVT și unul dintre cei care au pus piatra de temelie a instituției de învățământ superior, Ion Cucui, a primit titlul de Doctor Honoris Causa, în semn de recunoaștere, pentru activitatea sa.

Ieri, am avut deosebita plăcere de a participa la acordarea titlului de Doctor Honoris Causa domnului profesor universitar doctor Ion Cucui. Domnia sa a avut o contribuție importantă la apariția învățământului superior în Dâmbovița, fiind unul dintre membrii fondatori ai Universității Valahia din Târgoviște.
De altfel, amândoi milităm pentru o cât mai strânsă colaborare și proiecte comune între mediul universitar, cel privat și Consiliul Judeţean Dâmbovița.
Felicit Universitatea Valahia din Târgoviște pentru acordarea titlului de Doctor Honoris Causa domnului profesor universitar doctor Ion Cucui.
Este o distincție valoroasă pentru o personalitate care beneficiază de o binemeritată recunoaștere națională si internațională„, subliniază președintele Consiliului Județean Dâmbovița, prezent la festivitate.

AUTOR: F.S.