You are currently viewing Grindeanu anunţă semnarea unui contract de finanţare, de aproximativ 8 milioane de lei, pentru aeroportul din Cluj-Napoca

Grindeanu anunţă semnarea unui contract de finanţare, de aproximativ 8 milioane de lei, pentru aeroportul din Cluj-Napoca

Contractul de finanţare pentru achiziţionarea de diverse echipamente ce vor spori condiţiile de siguranţă în operaţiunile de manevră a aeronavelor pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca a fost semnat vineri, a anunţat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

Prin contractul de finanţare pe care l-am semnat astăzi, Aeroportul Internaţional din Cluj Napoca va achiziţiona echipamente pentru: deszăpezire, degivrare, determinarea gradului de frânare.
Investiţiile vor spori condiţiile de siguranţă în operaţiunile de manevră a aeronavelor şi a suprafeţelor de mişcare„, a scris Grindeanu.

Potrivit ministrului, valoarea totală a contractului de finanţare este de aproximativ 8 milioane de lei, iar achiziţiile trebuie finalizate până la sfârşitul anului 2023.

Editor: I.F.A.