You are currently viewing Heineken va închide fabrica de la Constanța

Heineken va închide fabrica de la Constanța

Producătorul de bere Heineken România vrea să înceteze activitatea în fabrica din Constanța, în septembrie 2023, după ce întreprinderea a funcționat sub capacitate de câțiva ani.

Heineken România va transfera, în timp, capacitățile de producție și ambalare din Constanța către celelalte fabrici din Craiova, Miercurea Ciuc și Ungheni.

,,Vom continua, de asemenea, să investim semnificativ în cele trei fabrici rămase, pentru a ne susține ambiția de creștere și dezvoltare durabilă, păstrând o prezență puternică pe piața românească și în comunitățile în care activăm.

Cunoaștem impactul pe care această decizie îl are asupra colegilor noștri din Constanța, ale căror muncă și dăruire le respectăm și le apreciem profund. În acest moment, ne concentrăm să îi sprijinim pe colegii noștri în mod corespunzător pe durata acestei tranziții”, arată compania, într-un comunicat emis marţi.

Heineken este compania producătoare de bere cu cea mai extinsă prezență din lume. Grupul are un portofoliu de peste 300 de mărci de bere și cidru internaționale, regionale și locale. La nivel mondial, compania este prezentă în peste 70 de țări, cu peste 80.000 de angajați.

În România, compania are peste 1.100 de angajați.

Editor: I.F.A.