You are currently viewing Corneliu Ștefan: Mediul privat dâmbovițean se bucură de întreaga atenție a Consiliului Județean Dâmbovița

Corneliu Ștefan: Mediul privat dâmbovițean se bucură de întreaga atenție a Consiliului Județean Dâmbovița

Mediul privat dâmbovițean se bucură de întreaga atenție a Consiliului Județean Dâmbovița, dă asigurări șeful administrației județene, Corneliu Ștefan. Președintele CJD a găzduit, astăzi, o conferință de presă, care a urmat Întâlnirii Camerelor de Comerț din Regiunea Sud Muntenia, în cadrul căreia s-au dezbătut principalele provocări cu care se confruntă antreprenorii români și modul în care aceștia pot fi sprijiniți de autorități.

Suntem un partener activ și, întotdeauna, vom căuta cele mai bune soluții, astfel încât să asigurăm condițiile necesare dezvoltării tuturor afacerilor dâmbovițene.

Acesta a fost și scopul întâlnirii de astăzi organizate la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, întâlnire la care am avut plăcerea de a-i avea invitați pe Mihai DARABAN, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Valentin CALCAN, președintele CCIA Dâmbovița, precum și pe președinții și vicepreședinții Camerelor de Comerț din Regiunea Sud-Muntenia.

Colaborarea dintre administrațiile publice și mediul privat este fundamentală pentru o dezvoltare economică sustenabilă.

Mă bucur că, prin atragerea de fonduri guvernamentale și europene, dar și din bugetul propriu, Consiliul Județean Dâmbovița oferă posibilitatea angrenării în proiecte și domenii care vor schimba în bine județul nostru.
Consiliul Județean Dâmbovița„, transmite Corneliu Ștefan.

AUTOR: F.S.