You are currently viewing Investițiile din fonduri europene de la Titu, verificate de secretarul de stat, Ovidiu Cîmpean

Investițiile din fonduri europene de la Titu, verificate de secretarul de stat, Ovidiu Cîmpean

Prezent, ieri, în județul Dâmbovița, secretarul de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Ovidiu Cîmpean a avut o întâlnire cu primarii liberali din județul Dâmbovița și a verificat desfășurarea mai multor proiecte implementate cu fonduri europene.

Ministrul a efectuat o vizită de lucru și în orașul Titu, la două obiective de investiții aflate în implementare. Pirmul este ”Construire Creșă în orașul Titu”, ce face parte din proiectul ”Îmbunătățirea calității vieții populației orașului Titu prin investiții în infrastructura rutieră, educațională și socio-culturala ”, iar celălalt, ”Reabilitare străzi și sistem de evacuare ape pluviale, zonele Fusea, Hagioaica și str. Mihai Viteazul”, este parte a proiectului ”Îmbunătățirea calității vieții populației prin investiții în infrastructura orașului Titu”.

Ovidiu Cîmpean a fost însoțit în vizita efectuată de vicepreședintele Senaturlui, Virgil Guran și de viceprimarul orașului, Gabriela Chițu, și administratorul public, Marius Sandu, care i-au prezentat stadiul lucrărilor contractate și importanța acestora pentru comunitatea locală dar și viitoarele proiecte europene care vor fi implementate în orașul dâmbovițean.

AUTOR: F.S.