You are currently viewing Raiffeisen Bank a majorat dobânzile la produsele de economisire în lei

Raiffeisen Bank a majorat dobânzile la produsele de economisire în lei

Super Access Plus nu are limită de sumă la alimentări sau transferuri, deţinătorul având acces oricând la banii săi.
Pe de altă parte, depozitul la termen de 3 luni vine cu dobândă de 6% pe an, iar depozitul pe termen de 6 luni – Flexidepozit, produs care permite alimentări ulterioare multiple, dar şi o retragere parţială, în caz de nevoie, vine cu o dobândă de 6,25% pe an.

Când oamenii fac un pas şi economisesc au un sentiment de siguranţă, linişte şi încredere, iar pe măsură ce încep să acumuleze sumele economisite, simt că au şi un control mai bun asupra viitorului lor. Raiffeisen Bank continuă acţiunile de consiliere şi încurajare a clienţilor în a-şi crea un fond de urgenţă, de a economisi constant pentru planurile lor pe termen mediu sau lung, ca parte a strategiei noastre de a fi cei mai buni consultanţi pentru nevoile lor financiare. Prin aceste măsuri succesive de creştere a dobânzilor la depozite reducem impactul negativ, indus de inflaţie şi de creşterea preţurilor„, a spus Andra Ion, director Planificare Financiară Personală la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank menţionează că îşi susţine clienţii cu o ofertă diversificată, cu soluţii şi produse de economisire sau investiţii potrivite, în funcţie de nevoile, obiectivele financiare şi stilul de viaţă al fiecăruia. Cea mai mare dobândă în lei, plătită de Raiffeisen Bank, este de 7% pe an, pentru depozitele cu scadenţa la 2 ani.

Raiffeisen Bank este o bancă universală aflată în top 5 în România, care deserveşte 2,28 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are peste 4.700 de angajaţi, circa 300 de agenţii în toată ţara, 1.131 de ATM-uri şi MFM-uri, o reţea de aproape 28.000 de POS-uri.

Editor: I.F.A.