You are currently viewing 8 arbitri dâmbovițeni, prezenți la testele preliminare din cadrul programului „Cavalerii fluierului” derulat de CCA

8 arbitri dâmbovițeni, prezenți la testele preliminare din cadrul programului „Cavalerii fluierului” derulat de CCA

Comisia Centrală a Arbitrilor derulează, în această săptămână, o nouă acțiune de căutare și descoperire a tinerilor arbitri talentați la nivel județean prin programul ”Cavalerii fluierului”.

Este cea de-a patra ediție a acestui proiect în care au loc, în diferite locații din țară, teste preliminare pe care candidații trebuie să le treacă. Pentru a putea participa și avansa în program, tinerii participanți trebuie să obțină minimum nota 7 la testarea teoretică și trebuie să treacă și de probele fizice.

La testele preliminare, stabilite pentru regiunea noastră la București, au participat 8 arbitri dâmbovițeni: Andrei Vremăroiu, Andrei Ghiureș, Florin Filip, Emanuel Nichita, Tudor Sillo, Andreea Bădoiu, Vlad Simion și Andrei Constantinescu.

„Prima a fost testarea fizică, iar comportarea a fost foarte bună. În schimb, la testarea teoretică, arbitrii noștri s-au descurcat excelent, de vreme ce singura notă de 10 a fost obținută de Andrei Vremăroiu. Prezența a fost una bună, atât numeric, cât și ca rezultate. Avem speranțe mari pentru examenul de promovare în Liga 3, programat pentru 10-12 octombrie”, a transmis Dorel Popa,  președintele CJA Dâmbovița.

M.I.