You are currently viewing Crimă la un cămin de bătrâni din Călărași

Crimă la un cămin de bătrâni din Călărași

Un rezident de la căminul de bătrâni don Călărași s-a năpustit cu un briceag asupra a doi colegi și i-a înjunghiat, una dintre victime decedănd la scurt timp, la spital.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, au reținut un bărbat, în vârstă de 79 de ani, pentru omor calificat și tentativă la omor calificat.

La data de 21 septembrie, conform anchetatorilor, în jurul orei 04.55, polițiștii au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de asistenta unui cămin de persoane vârstnice cu privire la faptul că un rezident a agresat două persoane.

Incidentul tragic a avut loc pe fondul unui conflict minor. Enervat pe cei doi colegi ai săi, agresorul, un bărbat, de 79 de ani, i-a atacat cu un briceag. Atacul s-a petrecut atât de repede încât nimeni nu a avut timp să intervină pentru a-i apăra pe cei doi bărbați.

Persoanele în cauză au fost trasportate la spital, bărbatul de 80 de ani decedând ulterior.

Agresorul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit directoarei, bărbatul a fost evaluat psihic în luna august şi niciodată, pe durata șederii sale în cămin, nu a făcut ceva grav.

La ora 5 fără un sfert, a luat briceagul şi s-a dus şi l-a înjunghiat. (…) Nu mi-a venit să cred. Nimeni nu dormea din rândul salariaților. La câteva secunde partea medicală a instituţiei a fost acolo. A fost acasă avea bilet de voie şi când s-a întors… E șocant ce s-a întâmplat”, spune directorul căminului de bătrâni, citat de calaraşipress.ro

Editor: I.F.A.