You are currently viewing Prima achiziție făcută de Chindia Târgoviște după venirea lui Toni Petrea pe banca tehnică

Prima achiziție făcută de Chindia Târgoviște după venirea lui Toni Petrea pe banca tehnică

Transfer important făcut de Chindia Târgoviște după venirea lui Toni Petrea pe banca tehnică. În această seară, formația dâmbovițeană a reușit să-l legitimeze pe Aly Ndom, un mijlocaș central defensiv, în vârstă de 26 de ani. Fotbalistă cu dublă cetățenie, franceză și senegaleză, a evoluat ultima dată la Auxere, echipă cu care sezonul precedent a promovat în prima ligă franceză.

De-alungul carierei, acesta a mai evoluat la Stade Reims și SM Caen. Aly Ndom a semnat cu târgoviștenii un contract valabil pentru două sezoane. Cota de piață a jucătorului este 400.000 de euro, potrivit Transfermakt.com.

La scurt timp după ce a semnat contractul care se întinde pe două sezoane, Aly Ndom a fost prezentat pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean.

„Bun venit, Aly Ndom! AFC Chindia Târgoviște anunță transferul mijlocașului Aly Ndom (26 ani, naționalitate franceză), jucător care a evoluat, în ultimii ani, la Stade Reims, SM Caen și Auxerre. În sezonul 2021-2022, Ndom a îmbrăcat tricoul lui Auxerre în 20 de meciuri și a marcat un gol, contribuind la promovarea echipei în Ligue 1. Mult succes în tricoul roș-albastru și rezultate cât mai bune cu Chindia Târgoviște!”

M.I.