You are currently viewing Sportiva Ana Bjelica, în echipa de volei feminin a CSM Târgoviște! 

Sportiva Ana Bjelica, în echipa de volei feminin a CSM Târgoviște! 

Ana Bjelica vine din țara vecină, mai exact din Serbia și are 30 de ani! Joacă pe postul de “Universal” și are o experiență impresionantă, începând să joace la echipe importante încă la 16 ani.

Prima sa echipa fiind, Crvena Zvezda (Serbia), urmând ca după să joace la echipe precum: Grupa Azoty Chemik Police (Polonia), Salihli Belediyespor (Turcia), Osasco Voleibol Clube (Brazilia), Volero Zurich (Elveția), OK Železničar (Serbia), E.Leclerc Moya Radomka Radom (Polonia) și Volley Vallefoglia (Italia).

Ana are în palmaresul său numeroase premii individuale. La participarea sa în FIVB World Cup 2019, aceasta a fost nominalizată “Best scorer “ al echipei sale. De asemenea a fost nominalizată de mai multe ori “Best Opposite”, în cadrul Cupei Poloniei și Cupa Serbiei, dar și cea mai bună marcatoare a acestor Cupe.

Totodată câștigă cu echipa națională a Serbiei următoarele titluri: în anul 2018, câștiga aurul la Campionatul Mondial, bronzul la jocurile Olimpice din 202, iar în cadrul Campionatului European, câștigă în anul 2019 și 2017 aurul, în anul 2021 argintul și bronzul în 2015!