You are currently viewing Toni Petrea, încrezător că poate salva Chindia Târgoviște de la retrogradare. „Ne îndeplini obiectivul”

Toni Petrea, încrezător că poate salva Chindia Târgoviște de la retrogradare. „Ne îndeplini obiectivul”

Toni Petrea a oferit, astăzi, primele declarații din postura de antrenor principal al Chindiei Târgoviște. Într-o conferință de presă, noul tehnician al formației dâmbovițene a transmis că este optimist în privința șanselor de salvare ale roș-albaștrilor de la retrogradare la finalul sezonului.

„Suntem conștienți de momentul delicat în care echipa se află. Suntem pe un loc care nu onorează această echipă. Am venit cu sufletul deschis alături de Cristi Țermure (n.r. – secundul său) să ajutăm, să creștem nivelul echipei și să adunăm cât mai multe puncte ca să ne îndepărtăm de această poziție deloc plăcută.

Ne așteaptă o perioadă dificilă, trebuie să conștientizăm toți oamenii din jurul echipei că trebuie să fim foarte uniți pentru a ne îndeplini obiectivul de salvare de la retrogradare.

Cu unii dintre jucători am mai lucrat, am urmărit toate jocurile din Liga 1, îi știu am jucat contra lor, în trecut le făceam și analiză, deci îi știu. Trebuie să căutăm soluții, dar consider că avem un lot bun și asta contează cel mai mult acum.

Am avut discuții cu conducerea clubului, m-am uitat și eu pe istoricul clubului, pe performanțele pe care le-a reușit. Nu e ușor să stai 4 sezoane în prima divizie.

Nu avem pe cine să mai transferăm acum, nu mai e perioada de transferuri deschisă, deci până când se va deschide nu avem alte variante. Deci nu-mi asum că astă va fi lotul până la finalul campionatului.

Procentual ne gândim că mai avem 20 de jocuri din sezonul regular, sunt șanse mari să câștigăm puncte. Urmează play-out-ul, se înjumătățesc punctele și orice meci va fi important. Sunt șanse mari să îndeplinim acest obiectiv, de a ne salva de la retrogradare”, a precizat Toni Petrea, pe durata conferinței de presă.

Toni Petrea va debuta pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște în meciul cu CSA Steaua București, programat în Play-off-ul Cupei României.

M.I.