You are currently viewing După o săptămână de grevă, nu s-au purtat încă negocieri între salariați și conducerea Quadra Invest

După o săptămână de grevă, nu s-au purtat încă negocieri între salariați și conducerea Quadra Invest

A trecut o săptămână de când salariații de la Quadra Invest au intrat în grevă generală. În acest interval, conducerea societății nu a dat niciun semn că ar vrea să se așeze la masa negocierilor, ba chiar dimpotrivă. Potrivit liderului Sindical Nicolae Dragodănescu, mesajul a fost acela că greva chiar ajută societatea. Mai mult decât atât, conducerea a anunțat că va trimite acasă personalul TESA. Cu toate acestea, până în acest moment, nu au existat renunțări la grevă din partea salariaților aflați în grevă și toți cei prezenți au semnat tabelele pentru încă o săptămână de grevă!

Nerespectarea legii în ceea ce privește negocierea colectivă și modul în care este administrată societatea sunt imputabile exclusiv conducerii societății și nu sindicatului sau salariaților!

Nu putem accepta argumente de genul…că este de vină Putin că a pornit război în Ucraina și nici că din cauza decesului reginei Regatului Unit al Marii Britanii nu mai cumpără englezii saune făcute la Quadra…să fim serioși!

Intenția conducerii societății de a trimite acasă personalul TESA dar sa-i plătească statul pe perioada grevei, este cinică și sindicatul Valahia nu-și va da acordul pentru această măsură! La fel de cinică este și afirmația că greva ajută în acest moment conducere societății , însă ne asumăm această grevă și recunoaștem că …suntem surprinși și ne bucurăm să aflăm că făcând grevă facem un bine societății… !

În perioada grevei, părțile au obligația sa se întâlnească pentru a găsi o soluție la revendicările aflate in conflict…așa spune legea!” atrage atenția liderul sindicatului Valahia, Nicolae Dragodănescu.

AUTOR: F.S.