You are currently viewing Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu antreprenorii români din Silicon Valley

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu antreprenorii români din Silicon Valley

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu antreprenorii români din Silicon Valley și i-a întrebat cum cred ei că ar trebui să funcționeze lucrurile în România, astfel încât și oamenii de aici să aibă același succes.

,,Am un singur obiectiv cu vizita mea pe Coasta de Vest: să întâlnesc oameni din comunitatea de români. Nu am obiective politice aici şi nici nu mi-am propus să intru în relaţii bilaterale, asta facem mai mult pe Coasta de Est. Am vrut să mă întâlnesc cu oameni de afaceri, oameni din cercetare din comunitatea românească pentru a vă asculta. Nu am niciun fel de lecţii să vă dau, dar poate aveţi dumneavoastră unele lecţii care ne-ar folosi. Sunteţi (…) oameni de succes şi chiar mă interesează să ştiu ce ar trebui să se întâmple ca acest succes al dumneavoastră să se fi întâmplat în România sau să se întâmple altora în România. Nu vreau sub nicio formă să chestionez motivaţiile dumneavoastră pentru care aţi plecat din România. Asta este chestiunea fiecăruia, dar cu siguranţă există câteva zone unde puteţi să ne spuneţi cum credeţi că ar fi fost bine să funcţioneze lucrurile în România”, a spus Iohannis, la întâlnirea cu antreprenorii români din Silicon Valley, informează Agerpres.

Vă reamintim că președintele Klaus Iohannis a condus, în perioada 20-21 septembrie 2022, delegația României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 77-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU), care are loc la New York, Statele Unite ale Americii.

Editor: I.F.A.