You are currently viewing Dumitru Prunariu, prezent în cadrul Caravanei Știință & Imaginație, desfășurată la Biblioteca Națională a României

Dumitru Prunariu, prezent în cadrul Caravanei Știință & Imaginație, desfășurată la Biblioteca Națională a României

A doua zi a Caravanei Știință & Imaginație, desfășurată la Biblioteca Națională a României a adus un moment special, anume prezența cosmonautului Dumitru-Dorin Prunariu, primul și singurul român care a zburat în spațiul cosmic, în cadrul programului Intercosmos.

A fost o bună ocazie pentru cei prezenți să îi ureze în avans un sincer LA MULȚI ANI cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani, aniversare ce va avea loc peste doar două zile, în data de 27 septembrie.
Muzeul National al Aviatiei Romane, Secția Hermann Oberth Mediaș, secție dedicată rachetelor și cercetărilor spațiale, a expus uniforma de căpitan și combinezonul de antrenament al cosmonautului român precum și fanionul zborului româno-sovietic.
Ca de fiecare dată,copiii au fost prezenți în număr mare, mulți dintre ei bucurându-se de un zbor virtual la bordul simulatoarelor de zbor prezentate de Academia Forțelor Aeriene.

Editor: I.F.A.