You are currently viewing Toni Petrea, înaintea meciului cu Steaua București, din Cupa României. „Îmi doresc să ne calificăm”

Toni Petrea, înaintea meciului cu Steaua București, din Cupa României. „Îmi doresc să ne calificăm”

Chindia Târgoviste va începe, marți seara, aventura în Cupa României, ediția 2022-2023. Pe stadionul din Mioveni, de la ora 18.45, dâmbovițenii vor întâlni pe Steaua București, în Play-off-ul competiției.

Înaintea jocului cu bucureștenii, noua conducere tehnică a Chindiei este încrezătoare și optimistă într-un rezultat bun. Antrenorul Toni Petrea își dorește că echipa sa să obțină criticarea în următoarea fază a întrecerii.

„Trebuie să fim foarte atenți, Cupa României este o competiție a surprizelor. Băieții noștri au avut o perioadă grea, le-a cam lipsit încrederea în forțele proprii.

Sper ca începând de mâine să evolueze mai dezinvolt, iar meciul cu CSA Steaua să reprezinte un adevărat declic pentru noi. Am purtat discuții cu ei, atât individual, cât și pe grupuri sau cu toată echipa pentru a găsi soluții.

Jocul de mâine este un prilej bun pentru a mă edifica asupra potențialului lotului. Îmi doresc să ne calificăm, trebuie să tratăm competiția cu respect și seriozitate”, a transmis Toni Petrea.

Meciul cu Steaua va reprezenta debutul lui Toni Petrea pe banca tehnică a Chindiei.

M.I.