You are currently viewing Cel mai important eveniment de business al anului din județul Dâmbovița, în linie dreaptă

Cel mai important eveniment de business al anului din județul Dâmbovița, în linie dreaptă

Mai sunt doar trei săptămâni până la cel mai așteptat și mai important eveniment de business al anului, în județul Dâmbovița. Eveniment de ținută, Gala „Topul firmelor Dâmbovițene” va avea loc pe 17 noiembrie și își propune să răsplătească excelența în afaceri și să aducă laolaltă reprezentanții mediului de afaceri și ai administrației publice, pentru a schimba idei și a suda relații.

După multă muncă, a venit acel moment din an, în care ne întâlnim să ne mândrim cu rezultatele noastre și să răsplătim excelența în afaceri, la evenimentul de business numărul 1 al anului.

Gara Topul Firmelor din județul Dâmbovița ne oferă prilejul să vă mulțumim vouă, antreprenorilor, investitorilor, managerilor, pentru toate eforturile făcute, pentru locurile de muncă generate, pentru performanțele realizate.

Evenimentul este un excelent prilej să ne întâlnim cu reprezentanții administrației, să găsim împreună soluții pentru binele dâmbovițenilor, să dezvoltăm un parteneriat stabil, pe termen lung.

Și nu în ultimul rând, vrem să profităm de acest prilej să vă asigurăm de întreg sprijinul și respectul nostru, în speranța că de la an, la an, vom fi tot mai mulți și mai uniți„, transmite Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț Dâmbovița.

AUTOR: F.S.