You are currently viewing Reprezentanții administrației dâmbovițene, alături de antreprenorii locali, la Gala „Topul Firmelor 2022”

Reprezentanții administrației dâmbovițene, alături de antreprenorii locali, la Gala „Topul Firmelor 2022”

Excelența în afaceri a fost premiată, în această seară, la Târgoviște. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a organizat și anul acesta evenimentul de business numărul unu, în cadrul căruia oferă recunoașterea meritată celor mai buni antreprenori dâmbovițeni, aflați de altfel și în topul național al firmelor de succes. Alături de antreprenori și de CCIA au fost, și anul acesta, autoritățile dâmbovițene, partenere ale mediului de afaceri. Prezent la eveniment, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a premiat, în această seară, exportatorii de top și și-a reafirmat sprijinul pentru cei care sprijină dezvoltarea economică a județului.

„Este un moment deosebit, pentru județul Dâmbovița, să ne întâlnim, în fiecare an, la un astfel de eveniment, în care premiem, în primul rând, loialitatea față de județul Dâmbovița și, nu în ultimul rând, premiem cei mai buni oameni de afaceri, cei mai buni întreprinzători (…) Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce faceți, în județul Dâmbovița. După cum știți, Consiliul Județean are un parteneriat corect cu Camera de Comerț și, de doi ani, indiferent de activitățile din județ, am colaborat, pentru județul nostru și pentru dezvoltarea comunităților locale. Vreau să-i mulțumesc domnului președinte Calcan, în primul rând pentru invitație, dar și pentru că a deschis Camera de Comerț și mediul de afaceri, implicit și județul Dâmbovița pentru România. Vă asigur încă o dată de tot sprijinul administrației județene, pentru mediul de afaceri”, a transmis Corneliu Ștefan.

Prefectul județului Dâmbovița a fost de asemenea prezent la Gala „Topul firmelor dâmbovițene 2022”. Claudia Gilia a premiat antreprenorii cu rezultate excepționale, la categoria „Industrie”.

Sunteți pilonii pe care se dezvoltă județul nostru, sunteți cei care aduceți dezvoltare, în comunitatea dâmbovițeană. Când firmele din județul nostru prosperă, o simte fiecare cetățean. pentru acest lucru, eu vreau să vă mulțumesc și să vă felicit, în numele Instituției Prefectului. Știu că nu este ușor să fiți antreprenori, mai ales în condițiile zilelor noastre, de aceea este de apreciat cu atât mai mult efortul pe care-l faceți în fiecare zi. Sunteți cei care contribuiți la creșterea nivelului de trai în județul nostru”, a transmis Claudia Gilia, prefect al județului Dâmbovița.

Premiile pentru operatorii de succes din turism au fost oferite, în această seară, de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Topul Firmelor reprezintă mai mult decât o sărbătoare a afacerilor de succes, reprezintă modele de business, adică acele exemple de urmat privind performanța, curajul, inițiativa. Eu cu greu îmi pot imagina o comunitate locală care sa se dezvolte, fără un nucleu de companii, care reprezintă coloana vertebrală a oricărei economii sănătoase.

Întrucât cred într-un parteneriat deschis și loial între mediul de afaceri și decidenții administrativi și politici, Primăria Târgoviște a fost, este și va rămâne alături de mediul de afaceri, iar eu, ca primar al Municipiului Târgoviște voi auzi întotdeauna vocea antreprenorilor, adică a celor care oferă locuri de muncă, plătesc taxe și impozite și vin cu plus valoare pentru comunitatea târgovișteană.

Vreau să-l felicit pe domnul Valentin Calcan, președintele CCIA, pentru că faptul că, iată, continua acest eveniment și îi conferă și o ținută aparte și, de asemenea și pe dumneavoastră, cei care sunteți în această sală pentru că într-adevăr reprezentați ceea ce numim o economie sănătoasă”, a transmis edilul târgoviștean.

AUTOR: F.S.