You are currently viewing Mai mulți fermieri români îl acuză pe senatorul Dragoș Popescu de inițierea unei legi care ar urma să falimenteze crescătorii de ovine

Mai mulți fermieri români îl acuză pe senatorul Dragoș Popescu de inițierea unei legi care ar urma să falimenteze crescătorii de ovine

Sindicatul Fermierilor Patrioți, asociație ce are în componență peste 5 mii de membri, își exprimă dezaprobarea față de multele decizii luate de aleșii neamului, care par a-i favoriza mai mult pe străini decât pe români. Ca exemplu, este nominalizat senatorul dâmbovițean, Dragoș Popescu, căruia i se reproșează că a inițiat un proiect de lege prin care s-ar interzice exportul de animale vii. Propunerea legislativă ar urma să falimenteze crescătorii de ovine și să distrugă un sector de succes al agriculturii românești și în acest context, fermierii atrag atenția că răbdarea celor din țară se apropie de sfârșit și nu trebuie instigați să vină în capitală.

Constatăm cu stupoare că aleșii poporului pe care i-am trimis în Parlamentul României să adopte legi în favoarea celor care i-au votat, fac jocurile străinilor.
Domnul senator Dragoș Popescu ales inițial pe listele USR Dâmbovița, azi din partea REPER s-a gândit să inițieze un proiect de lege prin care să interzică exportul de animale vii. Această propunere legislativă în forma prezentată de domnul senator și reprezentanții ONG-urilor nu face altceva decât să falimenteze crescători de ovine, să submineze economia țării și să distrugă un sector care era cât de cât profitabil, dar suntem bucuroși totodată că această acțiune a adunat reprezentanții fermierilor din întreaga țară și am demonstrat că împreună suntem o forță de neînvins.
Facem precizarea că în spatele celor patruzeci de președinți de asociații se află mii de fermieri.
Azi, în Senatul României am dat un semnal de alarmă parlamentarilor care inițiază legi contra fermierilor, suntem uniți și suntem mulți. Nu încercați să-i instigați să vină în capitală și răbdarea lor are o limită”, transmite Sindicatul Fermierilor Patrioți.

AUTOR: F.S.