You are currently viewing Un nou proiect cu finanțare nerambursabilă, câștigat de municipalitatea morenară

Un nou proiect cu finanțare nerambursabilă, câștigat de municipalitatea morenară

Un nou proiect cu finanțare nerambursabilă a fost câștigat de municipalitatea morenară. Ministerul Dezvoltării a dat undă verde, astăzi, construirii a 50 de unități locative, pentru  tinerii specialiști care își desfășoară activitatea în unitățile medicale și școlare din orașul dâmbovițean.

„Proiectul ,,Construire de locuințe de serviciu pentru specialiștii din sănătate și învățământ din municipiul Moreni”, depus spre finanțare de Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Moreni, a fost aprobat astăzi de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Acesta este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C10 – Fondul local, Operațiunea I2 – Construirea de locuințe nZEB plus pentru tineri.
Valoarea totală a proiectului este de 4,10 milioane de euro (finanțarea fiind 100% nerambursabilă din fonduri europene) și vizează construirea a 50 de unități de locuit pentru tinerii specialiști care își desfășoară activitatea în unitățile medicale și școlare din Moreni”, se arată pe pagina primăriei.

AUTOR: F.S.