You are currently viewing Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița a marcat Ziua Internațională Anticorupție

Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița a marcat Ziua Internațională Anticorupție

S-au împlinit 19 ani de când, la nivel internațional, în a doua săptămână a lunii decembrie, se sărbătorește Ziua Internațională Anticorupție. Pentru marcarea acestui eveniment, ofițerii de prevenire din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița au desfășurat o serie de activități preventive, pe parcursul săptămânii trecute, în rândul elevilor din clasele a XII-a și a cadrelor didactice din cadrul Colegiului Național „Vladimir Streinu” din Găești, precum și din cadrul Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște, a funcționarilor din cadrul Primăriei Poiana din județul Dâmbovița, respectiv a cetățenilor din incinta unui centru comercial. Cu acest prilej, au fost distribuite materiale cu tematică anticorupție.

Activitățile s-au desfășurat alături de lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, precum și alături de reprezentanți din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” al Județului Dâmbovița.

Reamintim că, la nivel local, Direcția Generală Anticorupție este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, al cărui sediu se află în municipiul Târgoviște, str. G-ral I.E. Florescu, nr. 8, telefon/fax 0245/632870.
Cetățenii județului Dâmbovița care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare gratuită la Call-center anticorupție 0800.806.806, prin e-mail la adresa: dambovita.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene”, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

AUTOR: F.S.