You are currently viewing Două noi contracte semnate prin Programul Anghel Saligny, pentru comunele dâmbovițene Șotânga și Niculești

Două noi contracte semnate prin Programul Anghel Saligny, pentru comunele dâmbovițene Șotânga și Niculești

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat, astăzi, 27 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Valoarea totală a acestora este de 323.393.476 de lei. Contractele vizează modernizarea infrastructurii rutiere, construirea de poduri, podețe și punți pietonale, dar și înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare.

Două dintre cele 27 de contracte vizează dezvoltarea infrastructurii din județul Dâmbovița. Unul în valoare de 9.309.815 lei are ca obiectiv modernizarea drumurilor de interes local în comuna Șotânga, iar celălalt cu o finanțare de 8.121.858 lei privește extinderea rețelei de canalizare în comuna Niculești.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 192, și la o valoare totală de 2.000.503.323 de lei.

AUTOR: F.S.