You are currently viewing O șoferiță beată din Galaţi a intrat cu mașina în Orășelul lui Moș Crăciun și a făcut numeroase pagube materiale

O șoferiță beată din Galaţi a intrat cu mașina în Orășelul lui Moș Crăciun și a făcut numeroase pagube materiale

Un accident rutier soldat cu pagube materiale a avut loc, luni dimineață, 26 decembrie 2022, în municipiul Galați. O femeie a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu mașina în zona pietonală din Orașul lui Moș Crăciun, în urma evenimentului rezultând și nouă mașini avariate.

Potrivit IPJ Galați, la data de 26 decembrie 2022, în jurul orei 05:00, Poliția Galați a fost sesizată prin Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe strada Vadul Sacalelor, din municipiul Galați, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că o femeie cu vârsta de 44 de ani, domiciliată în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Navelor, când a ajuns la intersecția cu strada Domnească, a pătruns pe sectorul de drum închis circulației publice, în zona Orașul lui Moș Crăciun, a traversat platoul pietonal din zona monumentului „Fata pe valuri”, a trecut prin gangul blocului aflat în imediata apropiere și s-a oprit pe strada Vadul Sacalelor, în zona pieței.

În urma evenimentului rutier, au rezultat mai multe pagube materiale, au fost avariate un număr de 9 autovehicule și vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto.

La testarea alcoolscop, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, conducătoarea auto a fost testată și cu aparatul Drug test, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a se stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut acest eveniment rutier.

Editor: I.F.A.