You are currently viewing Investiții majore, în învățământul târgoviștean

Investiții majore, în învățământul târgoviștean

Primarul municipiului Târgoviște, a anunțat, în cadrul conferinței de presa a PSD Dâmbovița de astăzi, ca administrația locala va depune, săptămânile viitoare, un proiect, pentru dotarea instituțiilor de învățământ din oraș. Potrivit lui Cristian Stan, acesta va răspunde necesităților pentru unitățile care nu fac obiectul unor proiecte prin POR sau PNRR.

De altfel o mare parte a instituțiilor de învățământ din Târgoviște la care nu s-au derular lucrări de reabilitare și modernizare, pana în prezent, sunt vizate de astfel de intervenții, în perioada următoare, prin investiții fără precedent în orașul dâmbovițean.

Astfel, vor avea loc: ”Renovarea energetică a Școlii Gimnaziale „Grigore Alexandrescu” din Târgoviște, județul Dâmbovița”, valoare investiție 11.188.101,87 lei, ”Renovarea energetică a Grădiniței cu program normal nr. 11 din Municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița”, valoare investiție 721.707,20 lei, ”Renovarea energetică a Grădiniței cu program prelungit nr. 2 din Târgoviște, județul Dâmbovița””, valoare investiție 3.631.265,10 lei, ”Renovarea energetică a Liceului Teoretic “Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște, județul Dâmbovița – Corp C4”, valoare investiție 4.574.639,51 lei.

în plus Grădinița cu Program Prelungit nr. 1, Grădinița cu Program Prelungit nr. 2, Școala Gimnazială ”Prof. Paul Bănică”, Liceul ”Voievodul Mircea”, Școala Gimnazială „Ioan Alexandru Brătescu-Voinești„, Școala Gimnazială ”Vasile Cârlova”, Colegiul Economic ”Ion Ghica”, vor face obiectul unor importante lucrări de reabilitare si modernizare, finanțate atât prin PNRR, Componenta 5 – Valul Renovării, Axa 2 – Schema de Granturi pentru Eficiență Energetică și Reziliență în Clădiri Publice, cât și prin Programul Operațional Regional 2021-2027.

AUTOR: F.S.