You are currently viewing Antrenorul Toni Petrea, prezent la conferința anuală PRO ACTIV

Antrenorul Toni Petrea, prezent la conferința anuală PRO ACTIV

Antrenorul Chindia Târgoviște a participat în acest weekend, la conferința anuală a firmei dâmbovițene, Pro Activ. Acesta a acordat autografe angajaților și le-a vorbit despre importanța muncii de echipă.

Am pus lupa pe ce a fost în 2022 și am desenat cu markerul agenda de business pentru 2023. Actori principali, oamenii din managementul companiei și angajații din departamentele vânzări, logistică, achiziții, financiar, marketing, facturare, transport. Invitat de onoare a fost Toni Petrea, antrenorul principal al Chindiei, echipa cu care Pro Activ are un contract de sponsorizare și imagine. Timp de mai bine de 30 de minute, ne-a vorbit despre experiența lui de viață și de lider într-o echipă de fotbal.

Întrebat de către Alin Ionescu, director executiv Pro Activ, ce este mai important într-un grup, valoarea individuală sau coeziunea colectivului, Toni Petrea n-a stat pe gânduri: „Dacă valoarea individuală nu se adaptează și nu înțelege ideea coeziunii de grup și a organizării colective, atunci apar probleme. De asemenea e important să te autodepășești. În 2020 am câștigat Cupa României cu FCSB. Le-am spus atunci jucătorilor că a doua zi o luăm de la capăt, automulțumirea e un adversar foarte periculos”. Toni Petrea a continuat: „Am jucat timp de 7 ani la FC Snagov, în liga a 2-a. Dar am rămas un colectiv foarte unit, dovadă că și azi, după 10 ani de la acea perioadă, ne întâlnim și înșirăm povești, amintiri. Este un lucru important în orice companie, nu doar la o echipă de fotbal”. După-amiaza de sâmbătă de la Valea Șipotului s-a încheiat cu o sesiune de fotografii și autografe„, se arată pe pagina companiei dâmbovițene.

AUTOR: F.S.