You are currently viewing Chindia Târgoviște a remizat cu FC Argeș, în etapa a 22-a. Dâmbovițenii s-au aflat în avantaj la pauză

Chindia Târgoviște a remizat cu FC Argeș, în etapa a 22-a. Dâmbovițenii s-au aflat în avantaj la pauză

Chindia Târgoviște a remizat, 1-1, cu FC Argeș, în primul meci oficial din acest an. Disputa dintre cele două formații a contat pentru etapa a 22-a a campionatului.

În partida de pe „Ilie Oană”, Chindia a avut șansa obținerii tuturor punctelor, dar la finalul întâlnirii s-a mulțumit cu doar un punct. Târgoviștenii au început în forță jocul, iar Căpușă și A. Șerban s-au aflat la un pas de a deschide scorul.

În finalul primei reprize, Chindia a dat lovitura și a deschis scorul prin Cristi Neguț, după ce l-a bătut pe Straton, cu un șut la colțul lung.

În actul secund, târgoviștenii au mai scăzut din turație, iar Argeșul a trecut la conducerea jocului. În minutul 55, Garita a restabilit egalitatea după o eroare a apărării dâmbovițene. Căbuz a ieșit mult dintre buturi, a degajat în colegul său Corinus, după care mingea a ajuns la atacantul camerunez, care apoi, cu poarta goală a îndeplinit o simplă formalitate.

Pe final de joc, Chindia a avut șansa de a cuceri cele trei puncte, dar Cooper și Neguț, nu au găsit ținta căutată.

Cu 22 de puncte acumulate, Chindia ocupă locul 13 în Superligă. Etapa viitoare, tot la Ploiești, dâmbovițenii vor da peste echipa din localitate Petrolul.

Chindia Târgoviște – FC Argeș  1-1 (1-0)

Marcatori: Neguț (43)/ Garita (55).

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Orozco, Dinu – Dulca (70 Cooper), Ahmatov – Neguț, Popadiuc (79 Perianu), A. Șerban (79 Atanase) -D. Popa. Antrenor: Toni Petrea.

FC Argeș: Straton – Tofan, Zebic, Brendon, Bassong – Mimito Biai (67 Mezza Colli), Njike – G. Crețu, Târcoveanu, Bertrand (46 Calcan) – Garita. Antrenor: Marius Croitoru.

M.I.