You are currently viewing Marco Dulca, din nou în tricoul Chindiei Târgoviște! „Încep să mă simt din ce în ce mai bine”

Marco Dulca, din nou în tricoul Chindiei Târgoviște! „Încep să mă simt din ce în ce mai bine”

Chindia Târgoviște a terminat nedecis, 1-1, disputa cu FC Argeș, ce a contat pentru etapa a 22-a campionatului. În prima repriză, echipa dâmbovițeană a condus cu 1-0 adversarul, dar în actul secund s-a văzut egalată pe tabelă, în urma reușitei semnate de Garita. Pentru dâmbovițeni, în primul mitan a marcat Cristi Neguț.

Disputa cu FC Argeș a reprezentat și meciul de redebut al mijlocașului Marco Dulca la Chindia. Acesta a revenit la Târgoviște în această iarnă, după ce a fost pus pe liber de FCSB.

„Încep să mă simt din ce în ce mai bine, aveam nevoie de minute, de jocuri. Băieții m-au primit foarte bine, am întâlnit un grup foarte unit, cu câteva schimbări care aduc un plus echipei și cu un antrenor foarte bun care știe să ne motiveze și cred că este cel mai mare plus al Chindiei.

Fiecare meci e important. Până se termină campionatul trebuie să adunăm cât mai multe puncte. Cred că prin forța grupului vom reuși acest lucru.

Nu pot să zic că ne așteaptă un program acceptabil, și noi suntem acolo jos. Sunt echipe care joacă fotbal și trebuie să scoatem maximum la fiecare meci”, a transmis Marco Dulca, la finalul meciului de pe „Ilie Oană”.

Marco Dulca a fost titular cu piteștenii, iar în minutul 70 a fost schimbat cu Cooper.

M.I.