You are currently viewing Filmul „Blonda”, cele mai multe nominalizări la premiile Zmeura de Aur

Filmul „Blonda”, cele mai multe nominalizări la premiile Zmeura de Aur

Organizatorii Razzies își descriu premiile ca fiind „vărul urât al Oscarurilor” și evidențiază ceea ce ei consideră a fi cele mai proaste filme ale anului, dezvăluind câștigătorii pe 11 martie – cu o zi înainte de Oscaruri.

Filmul biografic despre viața lui Marilyn Monroe, „Blonda”, a primit opt nominalizări la premiile Zmeura de Aur (Razzie) din acest an.

Blonda”, care o are în rolul lui Monroe pe Ana de Armas, este descris de Razzies ca fiind un film care „a plăcut cinefililor chiar mai puțin decât le-a plăcut criticilor”.

Criticii au avut păreri împărțite despre film, The Guardian numindu-l „un pic cam mult” și „plin de distorsiuni istorice, zvonuri și proiecții pur fictive”. Filmul este nominalizat pentru cea mai proastă imagine și cel mai prost scenariu, în timp ce Andrew Dominik este nominalizat pentru cel mai prost regizor.

Good Mourning”, o comedie a rapperului și cântărețului Machine Gun Kelly, a primit șapte nominalizări,  conform BBC.

„Good Mourning”, despre o vedetă care trebuie să aleagă între singura sa iubire adevărată și obținerea unui rol principal într-un film important, este propus pentru cea mai proastă imagine, cel mai prost regizor și cel mai prost scenariu. Pete Davidson, de la Saturday Night Live, este nominalizat la categoria cel mai prost actor în rol secundar, pentru scurta sa apariție în film.

Dublul câștigător al premiului Oscar, Tom Hanks are trei nominalizări, dintre care una pentru interpretarea sa din „Elvis”. Cu toate acestea, filmul biografic „Elvis” al lui Baz Lurhmann a primit până acum aprobarea criticilor, cu nouă nominalizări la Bafta. La Globurile de Aur, actorul principal Austin Butler a câștigat premiul pentru cea mai bună interpretare a unui actor într-o dramă cinematografică.

Interpretarea lui Hanks în film a colonelului Tom Parker este nominalizată la categoria „cel mai prost actor în rol secundar” la Razzies, în timp ce „fața sa încărcată de latex și accentul ridicol” figurează, de asemenea, la categoria „cel mai prost cuplu”.

Jared Leto primește o nouă nominalizare, după cea de anul treccut, la categoria cel mai prost actor pentru interpretarea lui Dr. Michael Morbius în filmul cu supereroi „Morbius”.

Morbius este nominalizat la categoriile cel mai prost film, cea mai proastă actriță în rol secundar, cel mai prost regizor și cel mai prost scenariu.

Editor: I.F.A.