You are currently viewing Ultimele detalii sunt puse la punct pentru ca, în maxim 6 luni, să înceapă construcția noului stadion, la Târgoviște

Ultimele detalii sunt puse la punct pentru ca, în maxim 6 luni, să înceapă construcția noului stadion, la Târgoviște

Astăzi, a avut loc prima întâlnire și prima vizită în teren a reprezentanților Consiliului Județean Dâmbovița cu proiectanții și constructorii noului stadion de la Târgoviște. Președintele CJD, Corneliu Ștefan, anunță că în maxim o jumătate de an vor debuta lucrările la arena sportivă, în valoare de aproximativ 271.000.000 de lei, care va avea peste 12 mii de locuri.

Consiliul Județean Dâmbovița contribuie cu suma de 25.000.000 de lei la acest proiect. Mă bucur să spun că, pe lângă stadionul în sine, a fost prevăzut și un teren de antrenament.

Menționez că noul stadion, un adevărat complex sportiv județean și regional, va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partide din prima ligă a fotbalului național, din competițiile europene, meciurile naționalei de fotbal, dar și concerte și festivaluri.

Odată cu finalizarea lucrărilor, județul nostru va putea intra în circuitul sportiv național și european, dar va crea și oportunități de investiții conexe sporturilor care se vor practica pe acest stadion.

Antreprenorul care a câștigat licitația publică a mai construit Cluj Arena, Stadionul „Ion Oblemenco”, Stadionul de Rugby „Arcul de Triumf” și Stadionul Municipal din Târgu Jiu”, anunță Corneliu Ștefan.

AUTOR: F.S.