You are currently viewing Adrian Țuțuianu: mă interesează să revin în politică, am acumulat multă experiență, care poate fi valorificată de cei care au nevoie să mai existe și oameni care știu carte

Adrian Țuțuianu: mă interesează să revin în politică, am acumulat multă experiență, care poate fi valorificată de cei care au nevoie să mai existe și oameni care știu carte

Decizia de a accepta postul de la Secretariatul General al Guvernului a fost și un fel de revanșă, recunoaște Adrian Țuțuianu. Revanșa pentru „multele nedreptăți” care i s-au făcut, după anul 2018, când Liviu Dragnea l-a „executat”. Invitat la Riposta pe Net și Damboviteanul.com, Țuțuianu a declarat că Partidul Social Democrat se află, astăzi, în fruntea partidelor politice din România și cu sprijinul său.

„Cred că, dacă astăzi, PSD este principala forță politică a acestei țări se datorează și faptului că unii dintre noi, atunci, eu, Marian Neacșu, Marcel Ciolacu, Gabriela Firea, Paul Stănescu, am fost cei care am semnat celebra scrisoare deschisă prin care am arătat starea PSD. Spre cinstea lor, și Marcel Ciolacu și Paul Stănescu și Gabriela Firea și alți câțiva, au fost vreo 8 inși, au fost împotriva excluderii noastre. Eu cu Marian Neacșu am fost executați de Liviu Dragnea”, a povestit Țuțuianu. Actualmente secretar general adjunct al Guvernului, fostul social-democrat spune că îl interesează să revină în politică și că rămâne „fundamental un om de centru stânga”.

Am 57 de ani, cred că mai am ceva de spus și sunt la un moment în care am acumulat experiență politică, profesională foarte bună, care poate fi valorificată de cei care au nevoie să mai existe și oameni care știu carte”, a subliniat Țuțuianu, în studioul Riposta pe Net și Damboviteanul.com.

AUTOR: F.S.