You are currently viewing Oana Vlăducă este președinte interimar al PRO România Dâmbovița

Oana Vlăducă este președinte interimar al PRO România Dâmbovița

Chiar dacă pare că s-a făcut liniște, la PRO România Dâmbovița, după plecarea fostului președinte al organizației, Adrian Țuțuianu, la Secretariatul General al Guvernului, activitatea politică merge mai departe. Invitat, aseară, la Riposta pe Net și Damboviteanul.com, fostul lider a subliniat că în partid există oameni foarte valoroși, care și-au arătat caracterul, stându-i alături în perioade foarte dificile, motiv pentru care l-a și sfătuit pe președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, să și-i apropie.

„PRO România, în Dâmbovița are niște oameni foarte buni. I-am spus lui Corneliu Ștefan, în momentul când am făcut pasul spre București, să facă o analiză, să vadă, localitate cu localitate, unde ce oameni sunt și să încerce să apropie PRO România. Sunt oameni foarte buni, pe care eu îi respect foarte mult fiindcă, spre deosebire de alții care mi-au fost alături, de-a lungul carierei mele politice, acestor oameni nu le-am dat nimic, decât speranțe. Și au venit cu mine, au crezut în mine, au luptat pentru o idee, în condiții care au fost deosebit de vitrege, în anul 2020, iar toți cei care au reușit să ocupe un loc de consilier de viceprimar, de primar, sunt oamnei valoroși. Ca atare, cred că interesul lui Corneliu Ștefan ar fi să aducă acești oameni buni aproape, fie prin varianta unei alianțe, fie prin fuziune, sau alte variante de viitor. Să cultive o relație aproapiată cu acești oameni, cred că este util, est enecesar, pentru că, în toate partidele politice este nevoie de sânge proaspăt, de oameni care au și știință de carte și care trebuie crescuți, pentru a da consistență în viitor partidului politic”, a precizat Secretarul general adjunct al Guvernului.

În ceea ce privește preluarea funcției lăsată vacantă prin plecarea sa, Țuțuianu spune că Oana Vlăducă este cea care îndeplinește funcția de președinte interimar, în baza unei împuterniciri date de președintele PRO România, Victor Ponta.

AUTOR: F.S.