You are currently viewing Administrația locală din Titu, face apel la locuitori să curețe zăpada din fața locuințelor și spațiilor comerciale

Administrația locală din Titu, face apel la locuitori să curețe zăpada din fața locuințelor și spațiilor comerciale

Administrația locală din Titu anunță că, în perioada 27.01.2023 – 29.01.2023, Comandamentul de deszăpezire al orașului a acționat, folosind utilaje dotate cu lamă, pentru degajarea străzilor și a aleilor pietonale din oraș. Este nevoie, însă și de sprijinul cetățenilor, pentru a menține trotuarele „la negru”, iar pentru asta, autoritățile cer sprijinul locuitorilor.

„Muncitorii din cadrul SC Salub Titu SRL și din cadrul Gospodăriei Locale au acționat pentru degajarea trotuarelor în zonele în care utilajele nu au putut efectua manevre din cauza mașinilor parcate sau zonele fiind prea înguste.

Autoritățile locale fac apel la Asociațiile de locatari pentru a le sprijini în curățarea intrărilor în blocuri ,la locuitorii din cartierele orașului pentru a curăța zapada din proximitatea locuințelor dar și la administratorii spațiilor comerciale pentru a acționa în scopul degajării zonelor de acces și a parcărilor, acolo unde este cazul .

Totodată rugăm cetățenii orașului să parcheze autovehiculele doar în locuri special amenajate și să depoziteze zăpada doar pe spațiile verzi, nu pe partea carosabilă”, transmite administrația orașului dâmbovițean.

AUTOR: F.S.