You are currently viewing Voleibalistele de la CSM Târgoviște, pregătiri la intensitate maximă pentru penultimul meci din grupele Ligii Campionilor

Voleibalistele de la CSM Târgoviște, pregătiri la intensitate maximă pentru penultimul meci din grupele Ligii Campionilor

Voleibalistele de la CSM Târgoviște se pregătesc la intensitate maximă pentru penultimul meci din grupele Ligii Campionilor. Joi, 2 februarie, de la ora 18.00, pe teren propriu, dâmbovițencele vor înfrunta pe Eczacibasi Dynavit, din Turcia.

Duelul cu gruparea din Istanbul va fi unul pentru sportivele antrenate de Giovanni Caprara.

„Ne așteaptă un joc greu, contra unei echipe foarte puternice, dar suntem pregătiți și extrem de motivați, chiar dacă jucătoarele din Istanbul nu au pierdut nici măcar un meci în această grupă, această formație fiind una dintre cele mai puternice echipe din Europa. Eczacinasi Dynavit are un palmares impresionant: au câștigat Liga Campionilor (2015), Cupa CEV (1999, 2018), Campionatul Mondial al Cluburilor (2015, 2016), deține recordul de titluri naționale în Turcia (28, dintre care 17 consecutive), unde mai are câștigate 9 Cupe ale Turciei și 5 Supercupe.

Suntem conștienți de valoarea adversarului, însă ne dorim să luptăm, să facem un meci bun și să aducem în fața târgoviștenilor volei de calitate”, au transmis oficialii CSM-ului pe site-ul clubului dâmbovițean.

De asemenea și componentele formației târgoviștene sunt conștiente de dificila confruntare cu Eczacibasi. „Va fi cu siguranță o confruntare dificilă contra echipei care probabil va câștiga grupa, din care și noi facem parte, însă va trebui să facem cel mai bun joc al nostru ca să putem spera la ceva din acest meci. Sper ca și suporterii să fie alături de noi cum au fost mereu sezonul acesta”, a precizat jucătoarea Adriana Matei.

Accesul spectatorilor în Sala Sporturilor la meciul dintre cele două echipe va fi gratuit.

M.I.