You are currently viewing Robert Negoiță, audiat de DNA, suspect de abuz în serviciu privind emiterea unor avize pentru restaurante

Robert Negoiță, audiat de DNA, suspect de abuz în serviciu privind emiterea unor avize pentru restaurante

Procurorii DNA au efectuat, miercuri dimineață, percheziții la sediul Primăriei Sectorului 3, condusă de Robert Negoiță, acțiune care viza autorizațiile pentru terasele de pe malul Dâmboviței.

DNA a transmis, într-un comunicat de presă, că se efectuează percheziții domiciliare în 17 locații, situate pe raza municipiului București și a județului Ilfov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

Astfel, există suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2015-2021, în legătură cu emiterea unor acte administrative de către autoritățile administrativ – teritoriale.

Robert Negoiță (ex-PSD), primarul Sectorului 3, e suspect de abuz în serviciu în dosarul instrumentat de DNA, au declarat pentru G4Media surse judiciare. El a fost audiat miercuri de procurori.

Robert Negoiță mai are un dosar în judecată cu privire la operatorul de salubritate din Sectorul 3.

Editor: I.F.A.