You are currently viewing Voleibalistele de la CSM Târgoviște vor evolua mâine pentru ultima dată în Champions League, în acest sezon. Confruntare cu Maritza Plovdiv, din Bulgaria

Voleibalistele de la CSM Târgoviște vor evolua mâine pentru ultima dată în Champions League, în acest sezon. Confruntare cu Maritza Plovdiv, din Bulgaria

  • Post category:SPORT

Echipa de volei feminin CSM Târgoviște este gata pentru ultimul meci din grupele Ligii Campionilor! Miercuri seara, de la ora 18.00, pe teren propriu, dâmbovițencele vor înfrunta pe Maritza Plovdiv, ocupanta ultimul loc din Grupa E.

În disputa cu gruparea de la sud de Dunăre, CSM și-a propus să obțină un nou succes, așa cum s-a observat și în meciul tur. Atunci, târgoviștencele s-au impus cu un categoric 3-0 la Plovdiv.

Înaintea jocului de mâine, CSM ocupă locul 3 în grupa E, cu 5 puncte, iar Maritza se află pe ultimul loc, fără niciun punct acumulat. După jocul de miercuri seara, CSM nu-și va încheia parcursul european în acest sezon. După încheierea ultimului joc din Champions League, sportivele antrenate de Giovanni Caprara vor continua stagiunea europeană în CEV Cup, acolo unde vor evolua în sferturile de finală ale competiției.

Accesul spectatorilor în Sala Sporturilor din Târgoviște la meciul cu Maritza Plovdiv va fi gratis. Intrarea în sală se va face cu o oră înainte de startul partidei.

M.I.