You are currently viewing Sportivii de la CS Târgoviște, de 19 ori pe podiumul de premiere la Campionatul Județean de Karate

Sportivii de la CS Târgoviște, de 19 ori pe podiumul de premiere la Campionatul Județean de Karate

Karateka Clubului Sportiv Târgoviște au început în forță sezonul! Sportivii antrenați de Ionuț Munteanu au încheiat la înălțime Campionatul Județean de Karate pentru copii, minicadeți și cadeți,  cucerind numai puțin de 19 medalii.

Șase dintre medaliile obținute au fost din aur. Sportivii clubului târgoviștean care au urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere au fost Alexandru Vede (cadeți kumite), Rareș Stanciu (cadeți kumite), Darius Gavriș (kobudo kata open), Alexandru Andrei (minicadeți kumite), Anstasya Andrei (minicadete kumite) și Andreea Bobeică (copii 10-11 ani kumite).

Dintre karateka de la CS Târgoviște care au intrat în posesia argintului la competiția județeană au fost  Mihnea Ilie  – (cadeți kumite), Alexandru Soare (cadeți kobudo), Erik Andrei (cadeți kobudo și cadeți kumite), Fabian Constantin (minicadeți kumite) și Dragoș Ancuța (copii 10-11 ani kumite).

De asemenea, pe ultima treaptă a podiumului au urcat: Rareș Stanciu (cadeti kata), Darius Gavriș (minicadeți kumite), Andrei Alexandru (minicadeți kata),  Dragoș  Ancuța (copii 10-11 ani kata),  Bianca Soare (cadete kata și cadete kobudo) și  Andreea Bobeică (copii 10-11 ani kata).

Clubul Sportiv Târgoviște a fost reprezentat la această competiție de 14 karateka. La startul întrecerii au fost prezenți aproximativ 130 de sportivi ce au reprezentat opt cluburi din județ: CS Târgoviște, CS Onmyodo Răzvad, Tora Sport Club Târgoviște, Koryo Dragomirești , Petrom Flacăra Moreni, MSC Târgoviște, Sankido Găești și Titu, Yama Sport Club Târgoviște.

Campionatul Județean de Karate pentru copii, minicadeți și cadeți a fost organizat de Asociația Județeană de Karate Dâmbovița, în parteneriat cu Primăria Răzvad și Clubul Sportiv Onmyodo Răzvad, fiind găzduit de sala de sport din comuna Răzvad.

M.I.