You are currently viewing CSM Târgoviște va evolua împotriva lui Olimpiakos Pireu în sferturile de finală ale CEV Cup la volei feminin

CSM Târgoviște va evolua împotriva lui Olimpiakos Pireu în sferturile de finală ale CEV Cup la volei feminin

Punct final pentru CSM Târgoviște în Liga Campionilor! Miercuri seara, vicecampioana României și-a încheiat aventura în cea mai importantă competiție intercluburi după o victorie facilă în fața grupării bulgare Maritza Plovdiv. Pe teren propriu, formația pregătită de Giovanni Caprara a dispus de Maritza cu scorul de 3-0. După șase meciuri susținute în Grupa E a Ligii Campionilor, CSM a părăsit Champions League cu fruntea sus, acumulând un total de 8 puncte.

Cum a terminat pe locul 3, CSM va continua parcursul european în CEV Cup. În faza sferturilor de finală, târgoviștencele vor înfrunta pe Olimpiakos Pireu, multipla campioana a Greciei. Pe 22 februarie va avea loc turul dintre cele două formații, iar 2 martie se va consuma returul.

„Oficial, drumul nostru în Champions League s-a încheiat aseară, Portocala Mecanică din Târgoviște terminând pe locul 3 din Grupa E cu 8 puncte acumulate. O performanta remarcabilă. Povestea europeană merge mai departe pentru CSM, care în mai puțin de două săptămâni va evolua pe teren propriu, în sferturile de finală ale Cupei CEV, împotriva multiplei campioane a Greciei Olympiakos Pireu”, au transmis oficialii clubului târgoviștean.

M.I.