You are currently viewing Titus Corlățean a semnat, astăzi, în cărțile de condoleanțe ale Turciei și Siriei, deschise la Ambasadele din București

Titus Corlățean a semnat, astăzi, în cărțile de condoleanțe ale Turciei și Siriei, deschise la Ambasadele din București

Începe să se lase liniștea peste grămezile de moloz lăsate în urmă de cutremurul care a zguduit Turcia și Siria. Într-un moment în care speranțele de a mai găsi supraviețuitori sunt tot mai mici, iar bilanțul victimelor a depășit 20 de mii de morți, președintele Comisiei pentru Politică Externă din Senatul României, Titus Corlățean, a mers să semneze în cartea de condoleanțe decshisă la ambasadele celor două state.

Am semnat în cartea de condoleanțe deschisă la sediul Ambasadei Republicii Turcia la București, exprimând condoleanțe, întreaga compasiune și solidaritate cu națiunea și statul turc, atât de încercate de recentele cutremure devastatoare de pământ.

Tot azi am semnat și în cartea de condoleanțe deschisă la sediul Ambasadei Republicii Arabe Siriene la București, în semn de solidaritate cu națiunea siriană, dramatic încercată de recentele cutremure de pământ.

AUTOR: F.S