You are currently viewing Voleibalistele de la CSM Târgoviște continuă seria victoriilor în returul campionatului! Succes lejer cu CS U NTT Data Cluj

Voleibalistele de la CSM Târgoviște continuă seria victoriilor în returul campionatului! Succes lejer cu CS U NTT Data Cluj

Voleibalistele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște continuă seria victoriilor în returul campionatului. Sâmbătă după-amiază, pe teren propriu, dâmbovițencele și-au arătat din nou superioritatea și au lovit în plin pe CS U NTT Data Cluj. În disputa cu ocupanta ultimului loc, CSM s-a impus cu un categoric 3-0 (25-15, 25-17, 25-16), după doar 61 de minute de joc.

Succesul cu CS U NTT Data Cluj a fost cel de-al cincilea în returul Diviziei A1 pentru sportivele antrenate de Giovanni Caprara. Marcatoarele CSM-ului în partida de astăzi au fost I. Zadorojnai 16 p, P. Orlandea 5, I. Van Der Vyver 4, A. Matei 14, J. Mirosavljevic 14 și D. Ionescu 9.

După succesul cu Universitatea, CSM se menține pe locul 3 în clasament, cu 37 de puncte acumulate. Etapa viitoare, târgoviștencele cor evolua, în deplasare, în compania lui Rapid București.

M.I.