You are currently viewing Chindia Târgoviște a remizat, 2-2, cu Sepsi Sfântu Gheorghe în etapa a 25-a a campionatului

Chindia Târgoviște a remizat, 2-2, cu Sepsi Sfântu Gheorghe în etapa a 25-a a campionatului

Chindia Târgoviște continuă să rămână neînvinsă în acest an. Luni după-amiază, dâmbovițenii au terminat la egalitate, 2-2, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un joc susținut în deplasare. În disputa ce a contat pentru etapa a 25-a a campionatului, Chindia a condus cu 2-0, dar la final s-a mulțumit cu doar un punct dintr-un total de trei.

Sepsi a început în forță jocul și a avut posibilitatea de a deschide scorul de mai multe ori în primele minute ale jocului prin Safrankp (10-bară) și Rondon. Chiar dacă gazdele au dominat copios jocul, Chindia și-a arătat clasa și a deschis scorul prin Cooper (20), care se află la al treilea gol consecutiv în Superligă. De asemenea, cu două minute înainte de pauză, târgoviștenii au majorat scorul prin reușita cecenului Akhmatov, spre surprinderea tuturor.

În minutele de prelungire ale primei reprize, Sespi a redus din diferență prin Rondon, care a profitat de o eroare a defensivei dâmbovițene. La 11 minute de la reluarea jocului, Safranko a restabilit egalitatea pe tabelă, dar în același timp a stabilit și scorul final al întâlnirii.

Pe final de joc, Chindia a avut posibilitatea de a marca golul victoriuos, dar Celea și Buș nu au găsit ținta căutată. Târgoviștenii au bifat al patrulea joc fără înfrângere în acest an.

Cu 29 de puncte acumulate, Chindia ocupă locul 10 în clasament. Etapa viitoare, dâmbovițenii vor evolua, la Ploiești, în compania Universității Cluj.

M.I.