You are currently viewing Alarmant! Nereguli pe șoselele dâmbovițene. Polițiștii au descoperit inclusiv șoferi drogați!

Alarmant! Nereguli pe șoselele dâmbovițene. Polițiștii au descoperit inclusiv șoferi drogați!

Un bărbat, de 69 de ani, din București, care avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule, a fost surprins la volanul unui autoturism de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, pe raza localității Bâldana.

În jurul orei 11:54, pe raza localității Comișani, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un alt șofer, de 35 de ani, din Băleni, în timp ce conducea un autoturism, deși avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

De asemenea, în cursul nopții trecute, în jurul orei 01:50, respectiv 03:50, polițiștii au oprit pentru control, pe raza municipiului Târgoviște, două autoturisme conduse de doi tineri de 24 și 25 de ani.

Întrucât exista suspiciunea consumului unor substanțe psiohoactive, cei doi au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Aceștia, în urma testării efectuate, au prezentat un rezultat preliminar pozitiv pentru consumul unor substanțe interzise.

În cauză, în toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni se vor afla la datorie, obiectivul acestora fiind ca cetățenii să fie în siguranță.

Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

IPJ DÂMBOVIȚA