You are currently viewing Cu primarul, în autobuz

Cu primarul, în autobuz

Primarul orașului Târgoviște, Cristian Stan, a efectuat, astăzi, o verificare a condițiilor oferite de transportul public local din municipiu, circulând cu unul dintre autobuzele folosite de cetățeni. A fost, desigur, un prilej pentru ca târgoviștenii să afle ultimele noutăți privind proiectele aflate în lucru în oraș, inclusiv pe zona de transport în comun, dar și pentru a-și exprima opiniile privind administrația locală.

Temperatura constantă de aproximativ 21 de grade, curățenia, condițiile civilizate în general, reprezintă tot atâtea argumente pentru a alege mijloacele de transport în comun târgoviștene.

Mulțumesc călătorilor pe care i-am întâlnit pentru aprecieri, dar și pentru modul în care păstrează ceea ce cu eforturi mari am dobândit, cu angajamentul că nu ne vom abate de la drumul modernizării orașului nostru!

Ca și elemente de noutate, este în derulare și licitația pentru achiziția echipamentelor de vânzare bilete, instalate în autobuz, cu opțiune de validare, a echipamentelor care vor permite plata cu telefonul sau cardul bancar în autobuz, sau a echipamentelor automate pentru emiterea biletelor și a cardurilor de călătorie în stațiile de îmbarcare/debarcare.

Totodată, prin PNRR, vor fi achiziționate încă 21 de autobuze noi, electrice de această dată, care vor deservi transportul periurban”, informează Cristian Stan.

AUTOR: F.S.